Saturday, July 28, 2012

Segmen Up Follower by Lieya Syaira

Segment yg ku tunggu2 dah tiba..hari terlepas dengan ben ashaari..skg nak try kat sini pulak.. http://bicarahiduptentangaku.blogspot.com thanks to syaz..updated benda2 macam nie..aku suka!



Nie je syarat2 nya..:

  1. WAJIB follow blog lieya yang tak seberapa nie. [support la sikit]
  2. Click sini dan sini. :D [untuk tambah duit pocket yang tengah kering kontang nie]-tunggu sampai habis loading ye. ;D
  3. Buat 1 entry dengan tajuk SEGMEN UP FOLLOWER BY LIEYA SYAIRA
  4. Copy header lieya yang tak berapa nak cantik di atas tue dan tampal di entry anda.
  5. Submit url entry anda di kotak komen kat bawah nie sebelum 5/8/2012.
  6. WAJIB follow peserta lain yang menyertai segmen nie. dengan cara anda hendaklah ke blog-blog yang menyertai segmen ini dan tekan button follow dan tinggalkan jejak anda di blog-blog tersebut. :D

28 comments:

  1. thanks dear for join this segmen. :)
    good luck tau dear.

    ReplyDelete
  2. datang membuat kunjungan balas dan follow awk

    http://ainichedin.blogspot.com/2012/07/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html

    ReplyDelete
  3. dari segmen yg sma..oready follow u...come n visit my blog..klau sudi follow skali :)

    http://anereodacandid.blogspot.com/2012/07/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen, terima kasih singgah.

    http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html

    ReplyDelete
  5. Salam.. sy pon join jgk segmen ni lps baca blog awak.. :D

    http://mustasya.blogspot.com/2012/07/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila2x..jgn malu2..kuih raya pun ada..hehehe

      Delete
  6. saya follow sini balik :) thanks follow ! (#14) selamat berkenalan ~

    ReplyDelete
  7. tq cik ratu..salam perkenalan dr saya juga..

    ReplyDelete
  8. Ahaks... pandaipun ko. Kan dah ramai follower...

    ReplyDelete
  9. hye...done follow u.salam perkenalan ^^
    http://ellychris.blogspot.com/2012/07/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html

    ReplyDelete
  10. salam ziarah..waalid folo sini..^_^

    http://permataperjuangan.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan..saya follow awak balik..

      Delete
  11. datang dari segmen yg sama... ^_^

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/08/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html

    jemput juga sertai segmen pertama saya..

    http://lokmanramli.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Salam,
    Datang http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html

    Kita dah kenal kan

    ReplyDelete
  13. as-salam,
    saya datang dari segmen yang sama, jemput ke blog saya :) salam Ramadhan, salam kenalan :)
    http://rafflikes.blogspot.com/2012/08/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html

    ReplyDelete
  14. Salam ramadhan.. jemputlah ke blog sy.tq
    http://coretan-atieynyunie.blogspot.com/2012/08/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html

    ReplyDelete
  15. Dari segmen yg sama...^^

    Jemput join segmen LZ

    http://lindazehan.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-sambil-beramal.html

    ReplyDelete
  16. Singgah sini smbil follow dr segmen yg sme :)

    http://lystra-lily.blogspot.com/2012/08/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html

    ReplyDelete