Thursday, August 2, 2012

SEGMEN : Tambah Follower Blog Sampai 1000+

Assalamualaikum..sebenarnya entry nie dahbuat hari tu..tapi ada kesilapan teknikal terpaksa ku delete..skg aku buat balik..nak join tak? sampai seribu ke beribu2 lemon ke..mana tau kan.. aku punya follower baru 17..huhuhu..gila banyak ..
Singgah sini utk detail..

Dia suruh tag ramai2 aku try mana yg letak link ok..yg xde link tu aku mintak maaf x boleh nak tag..





66 comments:

  1. Salam perkenalan :)
    salam Ramadhan.. Ros singgah sini dari segmen yg sama. jemput ke blog Ros ye :)
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  2. hai.. singgah dari segmen yang sama.. sekarang ni saya suka gunakan comment as name/url sebab apabila tekan nama saya terus pergi ke blog.. Bukan google account.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..malunya..tak tau pulak boleh buat gitu..mana pulak tudung saji nie..

      Delete
  3. tq follow sy..follow sini jgk..^__^

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan dr segmen yg sama, singgah sini dan follow...

    ReplyDelete
  5. trima ksih follow... Jue dh follow blk tau...

    ReplyDelete
  6. Done follow sini ^_^ dari segmen yg sama....
    singgah and follow sy ye ^_^ slm perkenalan....

    http://naz-only-you.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000_31.html

    ReplyDelete
  7. salam ;) hana dtg dr segmen yang sama ;) jemput dtg balik blog hana ;) korang follow hana, hana follow balik, tp hana akan follow yang betol2 folo hana je ;) hana ley check .
    jangan tipu ;) hehe.. salam kenal ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam hana..dah follow awak..memang kadang2 diorg nie x follow kita balik..aiman x kisah..:)

      Delete
  8. Salam ...Taqiee dr segmen yg sama..jom terjah kwn2 lain..:)

    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq taqiee..saya pun baru je follow awak balik..

      Delete
  9. Salam kenal :) ain dri segmen yg sme..
    bw n flow here :) de ksmptan jom singgah cnie..
    http://deary-ainn.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  10. Sy dah follow blog awk sebelum ni....

    http://n-mcd.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  11. kita dah folo..thank you for your earlier visit :)

    ReplyDelete
  12. Follower #38 ;))
    http://lovep-qah.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-100.html

    ReplyDelete
  13. dah follow awak.. :)

    jempot join segmen Jaja

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-august-by-jaja-sutera.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq jaja..insyaallah saya join..saya nie memang tgh gila join segmen..:)

      Delete
  14. ayu singgah dan folo sini..jemputlah jadi kawan ayu juga ;-)

    http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  15. balas kunjungan anda~ mekasih follow.. cikmisi pom da follow sini..

    anda di tag> jom join segmen neh

    http://keyrajoongki.blogspot.com/2012/08/segmen-kad-hari-raya-eksklusif-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq cikmisi leen..insyaallah..ada masa saya join..skg busy buat kuih raya..heheh

      Delete
  16. dari segmen yg same,cendol dah follow sini ^_^

    http://bubukuning.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  17. Dah follow blog awak sebelum ni..
    Jadi dtg menjenguk sahaja...
    Dari segment yang sama...

    http://n-mcd.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  18. salam dari segmen yang sama & follow kamu :)

    http://sukesukicikkeyrah.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq cik eyrah..saya dah follow awak balik..

      Delete
  19. Hai,Salam Ramadhan..Salam Kenal.
    Dari Segmen Yg Sama.
    Dah FOLLOW Sini,Jemput Singgah Blog Saya Jugak k

    http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  20. salam..tq yea..saya dh follow balik..

    ReplyDelete
  21. Salam .. dah follow kamu juga.. jemput follow kita blk ye..dari segmen sama =) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam..dah follow awak balik..tq jenguk kesini..

      Delete
  22. salam... dari segmen same... follow sini #61 do hit mine back ye... thanks~

    http://syaissabelle-silentmelody.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam..dah follow awak balik..tq so much singgah ke sini

      Delete
  23. singgah dan follow, hihi :) segmen sama tauu, jemput folo ieza

    http://sayamintakmaaf.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  24. salam kenal, saya dari segmen yg sama
    datang follow blog awak, t/kasih

    http://www.aynoranur.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam..saya dh follow awak balik..tq sbb singgah ke sini..

      Delete
  25. salam... dtg dr segmen sama... dah follow, singgah la blog TK pula ya...!

    http://tetikusmerah.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  26. Dari segmen yang sama :-

    http://unsecretostories.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    Jemput singah dan follow yea :)

    ReplyDelete
  27. salam, dari segmen yg sama, singgah & follow, do followed me back okay, thanks :)

    http://spiralloves.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  28. hye! singgah dari segmen yg sama... dah follow sini... jom singgah follow blog sy pulak... hihi.. slm kenal.. =)

    http://norumara.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  29. salam perkenalan :)
    Hai, Fiza singgah sini dari segmen yg sama.
    Jemput ke blog Fiza pula

    http://sayadalahaku.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    jom bace entri sy jom?

    http://sayadalahaku.blogspot.co.uk/2012/07/kisah-abang-hero.html

    ReplyDelete
  30. dtg jejak sini tuk jadik follower baru :D

    jemput singgah ye :
    http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    happy to be friend n hve a nice day !~

    ReplyDelete
  31. salam kenal ^_^ done follow sini
    jemput singgah ye

    http://zafirahzarrae.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq zafirah..ahkak dh follow awak balik dah..

      Delete
  32. salam , kunjungan dari segmen yg sama , done follow:)

    http://keringusi.blogspot.com/2012/08/tambah-follower-blog-sampai-1000_6.html

    ReplyDelete