Thursday, August 2, 2012

Segmen Lokman : Saya Blogger Dari Puchong..

Assalamualaikum...jom lah kita join segmen lagi..daripada dok terkulat2 tak tau nak buat apa.. dapat jugak tambah follower kan..sekurang2nya dapat pahala eratkan silaturrahim..gituuuu..nak join boleh ke sini




Izinkan saya tag awak..:adamia

12 comments:

  1. hehe.. Terima kasih sebab sudi join segmen saya.. ^_^

    sila check link anda di dalam senarai peserta..

    ReplyDelete
  2. No proB (",) sebeNaRnya kaN nak jugak join2 utk tambah follower tu tapi xbape paham sebenarnya..ari tu buat blog nie pun belajar2 sendiri jer ntah btl ke x xtaula (",)

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun tak tau jugak..pakai belasah aje..

      Delete
  3. Salam,
    Datang dari http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari.html
    Jom join Hanif Blog Bloglist (exchange bloglist)
    Hanif blog bloglist- klik sini
    Salam kenal….dan I follow sekali

    Setiap minggu saya akan merayau di bloglist
    Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.
    Setiap minggu saya akan merayau di bloglist
    Tiada paksaan, yang penting kita dah kenal

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq hanif..insyaallah ada masa nnti saya join ..skg busy skit buat kuih raya..hehehe

      Delete
  4. as-salam,
    datang dari segmen yang sama :) saya dari UiTM Segamat :p Salam Perkenalan.. Jempot ke blog saya :)

    http://loves313.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari-uitm.html

    ReplyDelete
  5. Salam
    taqiee dr segmen yg sama...:)
    Jom Terjah kwn2 lain plak..:)

    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/bismillahirrahmanirrahim.html

    ReplyDelete
  6. salam..
    blogger dari uniSZA dtg BW sini :D

    jemput singgah :
    http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari-unisza.html

    good luck !

    ReplyDelete
  7. salam..
    blogger dari uniSZA dtg BW sini :D

    jemput singgah :
    http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari-unisza.html

    ReplyDelete